Felhasználási feltételek



A fotolafoto.blogspot.hu oldal tartalma az Üzemeltető szellemi tulajdona, így a szellemi alkotásokat megillető szerzői jogi védelem alatt áll. Az Üzemeltető fenntart minden jogot a honlapon közzétett tartalom felhasználása vonatkozásában, beleértve a honlapon szereplő fotókat, szövegeket, grafikai elemeket, videókat, valamennyi szellemi terméket.



Interneten történő felhasználás:

A fotolafoto.blogspot.hu weboldalon szereplő fotók más internetes oldalakon felhasználhatók a „fotó: Fotolá - Biri Ágnes, fotolafoto.blogspot.hu” felirat és hivatkozás feltüntetése mellett, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. Felhasználó köteles előzetesen írásban értesíteni szerzőt fotójának más weboldalon történő megjelenéséről.



Egyéb területen történő felhasználás:

Az oldal tartalmának nyomtatott termékben, egyéb területen történő felhasználása kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges, a forrás egyértelmű megjelölésével, rá való hivatkozással, kizárólag akkor, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja.



Jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás céljára azonban tilos a fotókat, honlap bármilyen tartalmát, elemét felhasználni mind interneten, mind egyéb területen. Amennyiben a fotókat, az oldal tartalmát a szerző feltüntetése nélkül más honlapon közzéteszik, azokat üzleti célra, jövedelemszerzésre használják fel, vagy nyomtatott, egyéb termékben előzetes írásos engedély nélkül megjelentetik, a szerző jogosult felhasználó ellen jogi lépéseket tenni, és felhasználó köteles szerző kárát megtéríteni.